Gerovital SUN


Gerovital SUN napvédő vonal egy innovatív formában jött létre amelynek a fő alkotóeleme a komplex BIO védelmező organikus gránátalma olaj kivonat (ECO hiteles bizonyítvány), parabén és oxibenzon mentes így besorolható a BIO termékek közé. 
A termékek vízállóak és teljes mértékben megfelelnek az EU elvárásoknak ami a napozási termékeket előírását illeti UV sugárzások védelmében.

Gránátalma – a szépség és az egészség gyümölcse
Az organikus gránátalma olajat ( ECO bizonyítvány) , az azonos nevu gyümölcsmagvaiból készitik, ez a gyümölcs Kínában, Indiában, Egyiptomban és Közel-Keleten honos, napjainkban a Földközi tenger medencéjében és az Egyesült Államokban is termesztik, ősidők óta használják az étkezésben, a gyógyászatban és a kozmetikai iparban, mivel különösen értékes összetevői vannak amelyek különösen gazdag tápanyagokat tartalmaznak és igen kiemelkedő gyógyhatásuk van. 
A gránátalma mag sajtólásából nyert olaj nagy mennyiségu antioxidánsokat tartalmaz amely semlegesítik a szabad gyököket és megakadályozzák a bőr öregedését, magas ellgic savat tartalmaz ami alapján védőtulajdonsággal rendelkezik : gyulladás csökkentő, gyógyító, hidratáló és rugalmasságot biztosít.

Oxibenzon – veszélyes összetevő az egészségre
Része a napenergia szurők kategóriájának, általában megtalálhatók a napozótermékekben amelyek napvédő faktort tartalmaznak. 
De még mindig vannak számos újabb tanulmányok (a médiában is létrejött hirek ez ellen a káros összetevő iránt irnak) amely szerint ez egy káros összetevő. Az oxibenzon jelenléte a napozó termékekben fokozott kockázattal növeli a fotoallergikus, az endokrin zavarok és a sejtek szintjén való elváltozásokat , valamint a bőrrákot.

Parabének – a vita tárgya
Szintetikus anyagok, a kozmetikumok, az élelmiszerek és gyógyszerek tartósítására használják. Egyes tanulmányok azt mutatják ki , hogy elősegítené a bőrrák kialakulását, de mivel nincs egyértelmu bizonyíték a nemzetközi jog nem tiltja ezek használatát. De ismert, hogy ezek nem bomlanak teljesen fel és nem kerülnek ki teljes mértékben a szervezetből, bent maradva a sejtek belsejében megzavarhatja a szervezet muködését.

 

Szeresd a napot, válaszd a BIO védelmet! !

Hatékony (összetételének minősége, vízben ellenálló, védelmet nyújt) 
Egészség (parabén és oxibenzon mentes) 
Természetes (organikus gránátalma kivonat) 
Modern (design, trend ECO)

 

Egy teljesen átfogó ápoló program a napvédelem és a barnult bőr szolgálatában..